Meerwaarde | Kwaliteit | Persoonlijk

Valyou zoekt aannemers om lang mee samen te werken

Ben je aannemer en zoek je werk voor aannemers? Dan zit je goed bij Valyou. Voor onze renovatieprojecten doen we regelmatig een beroep op extra partners. Doordat we snel aan het groeien zijn, zoeken we dynamische en out of the box denkende aannemers om een langetermijnrelatie mee op te starten. Geïnteresseerd om te helpen bij onze projecten?

Wat doet Valyou?

Valyou koopt verouderde, te renoveren panden op. In hoofdzaak zijn dat appartementsgebouwen of panden met meerdere woongelegenheden. Die panden renoveren we met de best mogelijke materialen tot hedendaagse moderne woningen. Onze eisen liggen daarbij heel hoog. Het gerenoveerde pand moet een plek zijn waarin we zelf willen wonen. Bij elk van onze projecten bieden we onze kopers kwaliteit en een puntgave afwerking, van kelder tot nok. Om dat doel te bereiken werken we samen met deskundige aannemers die, net zoals wij, kwaliteit leveren.

Valyou heeft werk voor aannemers

Het aantal projecten van Valyou gaat voortdurend in stijgende lijn. Momenteel werken we samen met een aantal vaste aannemers. Door het stijgend aantal te renoveren panden hebben we echter nood aan bijkomende partners. Wie weet, misschien word jij dat wel?

  • Voel je je fier en trots als je weer eens goed werk hebt afgeleverd?
  • Werk je flexibel en kan je als het ware ‘springen’ als een renovatieklus zich aandient?
  • Ben je een al dan niet beginnende aannemer die creatief en out of the box meedenkt?

Dan maken we graag kennis met je om te zien hoe we elkaar kunnen verder helpen.

Zoek je werk voor aannemers? Die vind je bij Valyou. Neem contact op!
Valyou is altijd op zoek naar aannemers om samen interessante renovatieprojecten te realiseren.

Een samenwerking met Valyou biedt enkel voordelen

Valyou staat als solvabel bedrijf garant voor een correcte, vlotte en rendabele afhandeling, zowel naar vastgoedeigenaars, makelaars als aannemers. In elk van onze professionele relaties streven we een win-win na. En dat geldt zeker voor de aannemers met wie we samenwerken. Met hen streven we vooral langetermijnrelaties na, want dat biedt alleen maar voordelen.

Voordelen van een langetermijnrelatie

Samenwerken op lange termijn biedt een grote meerwaarde, vooral op het vlak van wederzijdse stabiliteit, werkzekerheid en dus ook financiële zekerheid.

  • Valyou profiteert van de vaste samenwerking met jou als betrouwbare aannemer. Jij bent zeker van een bepaald aantal klussen en een basisomzet.
  • Hoe meer projecten we samen doen, hoe beter we op elkaar afgestemd geraken en hoe beter we het eventueel betaalde leergeld terugverdienen. Bij een volgend project maken we gemaakte fouten immers niet meer.
  • Communicatie en overleg vinden we heel belangrijk. Dat leidt tot een wederzijds vertrouwen dat steeds verder aangroeit, over de projecten heen.

Geïnteresseerd in ons aanbod qua werk voor aannemers?

Laten we rond de tafel gaan zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact op met Liesje.