Meerwaarde | Kwaliteit | Persoonlijk

Valyou doet zaken op een persoonlijke manier

Heb je vastgoed te koop? En wil je die verkoop heel persoonlijk afhandelen? Doe dan zaken met Valyou. Ons team is ervaren en deskundig en beschikt over een technische achtergrond. We handelen altijd met kennis van zaken, kennen alle details over wetgeving, certificaten en bouwvoorschriften. Daarnaast pakken we elke verkoop en alle zaken persoonlijk aan.

Flexibel, dynamisch, klantgericht én enthousiast

Valyou bestaat uit een klein team van vier personen. Maar net omdat we zo klein zijn, werken we heel flexibel, dynamisch, klantgericht en enthousiast. We hebben er altijd zin in. We luisteren naar jou als naar een persoonlijke kennis en anticiperen op alles wat komen gaat. Ook en zeker op mogelijke negatieve verrassingen.

We stellen ons graag even aan je voor

Valyou bestaat uit een team van vier gedreven en dynamische leden.

  • Liesje is gepassioneerd door interieurinrichting en -vormgeving en begeleidt alle projecten van a tot z. Momenteel volgt ze de opleiding Vastgoed in avondschool. Deze bezige bij geeft altijd het beste van zichzelf en elk project een persoonlijke en warme finishing touch.
  • Tim is een actiegerichte problemsolver die altijd in is voor iets nieuws. Als burgerlijk ingenieur, met als specialisatie werktuigkunde, heeft hij een zeer goed technisch inzicht. Meer zelfs, techniek passioneert hem mateloos.
  • Mathias is een ervaren manager met een bewezen parcours in de vastgoedsector. Hij houdt van onderhandelen, is gefocust, recht door zee en heeft één grote passie. En laat dat nu net vastgoed zijn. Hij beschikt over een diploma Vastgoed en volgde de opleiding Master Real Estate en Financial Planning.
  • Kevin is licentiaat in de Handelswetenschappen, met als specialisatie informatica. Als analyticus van de bende zorgt hij ervoor dat de cijfers kloppen. Hij werkt uiterst gestructureerd, is heel inventief en een ondernemer pur sang.
Vastgoed te koop? Doe zaken op een persoonlijke manier met het team van Valyou.
Voor het team van Valyou ben je een persoonlijke kennis, geen klant. Daar hoort een persoonlijke aanpak bij.

Vastgoed te koop? Valyou werkt vlot en persoonlijk met jou samen

Welke vraag je ook stelt, je krijgt binnen de 24 uur een antwoord. Voor ons ben je geen klant, wel een persoon die we graag te vriend houden. Iemand waar we ons honderd procent voor inzetten. Aan elke relatie moet je werken, en dat doen we graag. We werken steeds snel en discreet en passen ons aan aan jouw tempo, niet andersom. Wil je pas verkopen binnen drie jaar, dan nemen we daar nota van.

Kom nu al even langs

Kom toch al eens met ons praten om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Dan leggen we je kort, eenvoudig en duidelijk uit wat het je financieel oplevert als je met ons in zee gaat.

Je vastgoed verkopen aan Valyou levert je minimaal een 3 tot 5% hoger verkoopbedrag op. Die meerwaarde komt overeen met de kosten die wegvallen.

Laten we rond de tafel gaan zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact op met Liesje.