Ons team

We stellen het team van Valyou graag even aan je voor

Het team van Valyou bestaat uit vier gedreven en uiterst dynamische leden.

  • Liesje is gepassioneerd door interieurinrichting en -vormgeving en begeleidt alle projecten van a tot z. Deze bezige bij geeft altijd het beste van zichzelf en geeft elk project een persoonlijke en warme finishing touch. Momenteel finaliseert ze de opleiding Vastgoed in avondschool.  Van opleiding is ze leerkracht Nederland – Frans – Geschiedenis.
  • Sammy zorgt binnen het team met zijn technisch-commerciële kennis en oog voor detail voor o.a. de nauwgezette opvolging van projecten en de evaluatie van aan te kopen panden. Het diploma Industrieel Ingenieur Bouwkunde en jaren ervaring met klantenbegeleiding en maatwerk komen altijd van pas in de vastgoedprojecten.
  • Tim is een actiegerichte problemsolver die altijd in is voor iets nieuws. Als burgerlijk ingenieur, met als specialisatie werktuigkunde, heeft hij een zeer goed technisch inzicht. Meer zelfs, techniek passioneert hem mateloos.
  • Mathias is een ervaren manager met een bewezen parcours in de vastgoedsector. Hij houdt van onderhandelen, is gefocust, recht door zee en heeft één grote passie. En laat dat nu net vastgoed zijn. Hij beschikt over een diploma Vastgoed en volgde de opleiding Master Real Estate en Financial Planning.
  • Kevin is licentiaat in de Handelswetenschappen, met als specialisatie informatica. Als analyticus van de bende zorgt hij ervoor dat de cijfers kloppen. Hij werkt uiterst gestructureerd, is heel inventief en een ondernemer pur sang.

Wil je ons graag ontmoeten? Neem dan gerust contact op met Valyou. Goed communiceren vinden we heel belangrijk. We antwoorden dan ook zo vlug mogelijk. Wie weet, misschien wel de start van een heel fijne samenwerking.