Meerwaarde | Kwaliteit | Persoonlijk

Persoonlijk samenwerken met het professioneel team van Valyou

Valyou bestaat uit een klein maar professioneel team van vier personen. Net omdat we klein zijn, werken we flexibel, dynamisch en klantgericht. Enthousiast zijn we ook. We hebben oog en oor voor jou als partner-makelaar en anticiperen op alles wat komen gaat. Het team van Valyou is ervaren en deskundig en beschikt over een technische achtergrond. We opereren altijd met kennis van zaken en kennen alle details over wetgeving, certificaten, bouwvoorschriften…

We stellen ons professioneel team aan u voor

En daarvoor laten we de partners van de vier teamleden aan het woord. Zij kennen hun buddy het best.

  • Marijke over Mathias: “Mathias is gefocust, gaat recht door zee en is gepassioneerd door vastgoed”.
    Mathias heeft het diploma Vastgoed en volgde de opleiding Master Real Estate en Financial Planning. Hij is een ervaren manager met een bewezen parcours in de vastgoedsector en een grote kennis over vastgoedontwikkeling. Hij is een geboren onderhandelaar.
  • Evelien over Kevin: “Kevin is een analytische perfectionist die zorgt dat de cijfertjes kloppen. Hij werkt gestructureerd, is inventief en een ondernemer pur sang.” Kevin is licentiaat in de Handelswetenschappen, gespecialiseerd in informatica.
  • Caroline over Tim: “Tim is gewoonweg gepassioneerd door techniek. Als praktische en actiegerichte problemsolver staat hij open voor nieuwigheden.”
    Tim is burgerlijk ingenieur, gespecialiseerd in werktuigkunde.
  • Mathieu over Liesje: “Liesje is een dynamische dame, gepassioneerd door interieurinrichting en -vormgeving.”
    Liesje gooide het na tien jaar in het onderwijs over een andere boeg. Door zelf te bouwen kreeg ze de smaak voor vastgoed en de bouw te pakken. Deze bezige bij geeft altijd het beste van zichzelf en elk project een heel persoonlijke en warme finishing touch. Momenteel volgt ze de opleiding Vastgoed in avondschool.

Valyou werkt heel persoonlijk en vlot met jou samen

Welke vraag je ook stelt, je krijgt binnen de 24 uur een antwoord. Voor ons ben je geen klant, wel een partner die we graag te vriend houden. We zetten ons daar ook honderd procent voor in, want aan elke relatie moet je werken, zowel privé als professioneel. En dat doen we graag. Omdat we een klein team zijn, is iedereen op de hoogte van elk project. De teamleden communiceren vaak en grondig met elkaar, en die communicatie trekken we door naar onze partners. Eventuele problemen lossen we in een mum van tijd op.

Gaan we even samen rond de tafel zitten?

“Zakendoen met Valyou levert je een driedubbele winst op. Eén ereloon bij de start, één bij de finish. En een extra bonus voor de tip van een te renoveren pand. Toch de moeite waard om even met ons te praten? Valyou levert je niet alleen geld op, Valyou is ook een zeer solvabele partner.”

Laten we rond de tafel gaan zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact op met Liesje.