Meerwaarde | Kwaliteit | Persoonlijk

Het Valyou-team werkt professioneel en persoonlijk

Valyou bestaat uit een klein, ervaren en deskundig team met een technische achtergrond. Met zijn vieren staan we in voor een flexibele, dynamische en persoonlijke samenwerking. Telkens als we met een derde partij samenwerken ijveren we ervoor dat zo persoonlijk mogelijk te doen. Want dat maakt samenwerken aangenaam.

We stellen het Valyou-team graag aan je voor

Deze vier personen zijn verantwoordelijk voor een goede professionele én persoonlijke samenwerking.

  • Burgerlijk ingenieur Tim is gespecialiseerd in werktuigkunde.
  • Liesje is verantwoordelijk voor projectopvolging en interieurinrichting. Na tien jaar in het onderwijs legt Liesje zich nu toe op twee van haar andere passies, interieur en vormgeving. Heel dynamisch slaagt ze erin elk project een persoonlijke en warme finishing touch te geven. Momenteel volgt ze de opleiding Vastgoed in avondschool.
  • Manager Mathias beschikt over het diploma Vastgoed en is werkelijk gepassioneerd door het onderwerp. Hij heeft al een heel parcours afgelegd in de vastgoedsector en houdt zich continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Kevin is de perfecte cijferanalyticus. Als licentiaat in de Handelswetenschappen zorgt hij ervoor dat de cijfers kloppen. Hij werkt gestructureerd, is inventief en een ondernemer pur sang.

 

Persoonlijke samenwerking staat professionalisme niet in de weg
Het Valyou-team werkt professioneel én persoonlijk samen met alle partijen. Hier zie je een gerenoveerd appartement in Aalter.

Persoonlijke samenwerking met jou als aannemer

We beloven je een antwoord binnen de 24 uur, welke vraag je ook stelt. Voor ons ben je een persoon die we graag te vriend houden. We zetten ons dan ook altijd honderd procent in en blijven investeren in een goede professionele en persoonlijke samenwerking. De grote meerwaarde van zakendoen met het kleine Valyou-team? We praten en overleggen veel met elkaar. Elk van ons is dan ook op de hoogte van alle lopende projecten. En dat zorgt voor een optimaal verloop.

Laten we rond de tafel gaan zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact op met Liesje.